Moottorikelkkasafari & husky safari 6 km

Tiistai klo 10.00

Safari alkaa Hotelli Iso-Syötteeltä ja vie innokkaina ajajiaan odottavien huskyjen luo. Ajo-opastuksen ja huskeille esittelyn jälkeen lähdette vahvojen koirien vetämälle hupiajelulle. Reitti kulkee läpi lumisten metsien, yli vaarojen, jäätyneiden soiden ja järvien. Matkan varrella pysähdytään vaihtamaan kuskia ja ottamaan valokuvia.

Sisältää: kelkkasafari, huskyajelu, safarivarustus ja -asu.
Kesto: noin 3 tuntia (sis. paluusafari) noin 6 km huskeilla
Hinta: 175 €/hlö (2 hlöä/valjakko ja max 1 lapsi), lisämaksu yksin ajettaessa 35 €/hlö.


Koko päivän huskysafari ja erälounas

Keskiviikko klo 10.30

Autokuljetus innokkaina odottavien huskyjen luo. Koiravaljakkojen esittely ja ajo-opastus ennen ajelulle lähtöä. Safarireitti kulkee läpi lumisten metsien, yli jäätyneiden järvenselkien ja soiden. Matkan varrella nautitaan lounaaksi voileivät ja nokipannukahvit avotulen äärellä. Toisella pysähdyksellä vaihdetaan kuskia ja otetaan valokuvia. Huskyilla ajettava matka on n. 25/40 km.

Sisältää: huskysafari, kuljetus, safariasut
Kesto: noin 4/5 tuntia (sis. paluukuljetus)
Hinta: 249 €/hlö (2 hlöä/valjakko ja 1 lapsi)

 

Huskysafari 12 km ja vierailu husky tila

Torstai klo 10.30

Safari alkaa safarivarusteisiin pukeutukisella hotellilla, jonka jälkeen autokuljetus koiratilalle innokkaina odottavien huskyjen luo. Koiravaljakkojen esittely ja ajo-opastus ennen ajelulle lähtöä. Safarireitti kulkee läpi lumisten metsien, yli jäätyneiden järvenselkien ja soiden. Matkan lopuksi nautitan kahvit ja pullat husky tilalla. Toisella pysähdyksellä vaihdetaan kuskia ja otetaan valokuvia. Huskyilla ajettava matka on n. 12/15 km.

Sisältää: huskysafari, kuljetus, safariasut
Kesto: noin 3 tuntia (sis. paluukuljetus)
Hinta: 150 €/hlö (2 hlöä/valjakko ja 1 lapsi)