Jotain erilaista

Iso-Syötteellä, Lapin eteläisimmän tunturin huipulla, on puitteet rentouttavalle ja mielenkiintoiselle lomalle täynnä seikkailua ja jännitystä. 

Luonto kutsuu sinua kumpuilevine vaaroineen ja lumen peittämine metsineen ulos tutkimaan aluetta. Syvä, välkkyvä puuterilumi, majesteettiset lumipatsaat, jäätyneet järvenselät, lumen ja jään painosta nöyrinä taipuneet puunlatvat, eläinten jäljet hangella, revontulet taivaankannella, punaisena hehkuva auringonlasku tai täysikuu.

Meiltä löytyy niin kokopäivän safareita kuin myös toiveiden mukaan räätälöitäviä yli yön kestäviä safareita. Miten olisi esimerkiksi kaksipäiväinen moottorikelkkaseikkailu tai 2-3 päivää huskyvaljakoilla metsän sydämessä? Tai testaa omia voimavarojasi vaikkapa pitkällä lumikenkäretkellä.

Yön yli safarit

Lumihupi ja nautinto on taattu pitkillä, yli yön kestävillä safareilla!

Kahden päivän moottorikelkkaseikkailu:
Nauti vauhdista ja upeista talvimaisemista ajaessasi läpi lumisten metsien ja yli jäätyineiden järvenselkien, soiden ja purojen, tunne adrenaliinisi kuohuvan kun kurvaat kapeilla reiteillä mutkiin ja mäkiin. Tällä safarilla ajotaidot kehittyvät ajettaessa vaihtelevilla reiteillä ja umpihangessakin. Näiden kahden päivän jälkeen olet jo expertti!
Tällä safarilla koetellaan sekä miestä että kelkkaa!

Kahden tai kolmen päivän huskyvaljakkoretki:
Kuljetus huskytilalle, missä koirat odottavat innokkaina lähtöä retkelle kanssasi. Koirien iloinen haukunta ja hyppiminen toivottavat sinut tervetulleeksi. Sinut esitellään koiratiimillesi, ja ajo-opastuksen jälkeen on aika lähteä. Päästyään liikkeelle koirien haukunta vaikenee ja metsässä on hiljaista kelkan jalaksien suhinaa ja luonnon ääniä lukuun ottamatta. Nauti ajosta!

Yhden tai kahden päivän patikkaretki lumikengillä:
Paksu lumikerros peittää maan, mutta lumikengät jaloissasi pystyt kulkemaan hangessa. Lumikenkäretki näissä talvimaisemissa synnyttää hymyn kasvoillesi. Lumiset puut, eläinten jäljet, nuotiotuokiot, kimmeltävät lumikristallit ja upeat maisemat ovat vain muutama esimerkki tämän retken elämyksistä.

Yöpymiset erämaaleirissä, kaikki juomat ja ateriat, ajovarusteet ja -asut, polttoaineet ja vakuutukset sisältyvät tietysti retkiin.