Kanoottisafarit

Kanoottisafari Naamankajärvellä

Järven pinta heijastaa peilin lailla taivasta ja ympäröiviä metsiä. Naamankajärvi on täydellinen paikka rauhalliselle melontaretkelle.

Opas neuvoo melonnan perustekniikan. Järven selällä on helppo meloa joten retkelle ei aiempaa kokemusta tarvita. Kanootit ovat kahdenistuttavia intiaani-kanootteja, eli tämä on kahden keikka! Me huolehdimme varusteista, pelastusliiveistä, tarvittaessa sadevaatteista ja varavaatteista, opastuksesta ja ohjeistuksesta.

Melomisen lomassa rantaudutaan tekemään nuotio ja keittämään nokipannukahvit pullan kera. Luvassa takuulla rentouttavia hetkiä!

Kesto:n 2,5 tuntia / Hinta: 49 € henkilö.
Sisältää:Oppaan palvelut, ohjeet, varusteet, kuljetukset ja pullakahvit.

Kanoottisafari Pärjänjoella

Pärjänjoki virtailee rauhalliseen tahtiinsa läpi Syötteen Kansallispuiston. Virtaa seuraillaan kahden hengen intiaanikanootteilla, jotka pysyvät kurssissa yhden meloessa oikealta puolelta ja toisen vasemmalta. Virta hoitaa loput. Opas antaa tarvittavat varusteet ja ohjeet ja johtaa matkaa alavirtaan. Matkan varrella rantaudutaan tekemään nuotio ja nauttimaan retkieväistä ja kahvista!

Kesto: noin 4 - 5 tuntia / Hinta 89 € henkilö.
Sisältää: Oppaan palvelut, ohjeet, varusteet, kuljetukset, nokipannukahvit ja retkieväät.

Rivertubing

Jännittävää ja hauskaa tuubimelontaa Pärjänjoella. Märkäpuvut, kypärät ja pelastusliivit varusteina kellutaan ja melotaan alas Pärjänjokea, välillä rauhallisemmin suvantopaikoissa ja sitten vauhdikkaammin koskissa. Ei ikärajoitusta, mutta uimataito on edellytyksenä.

Kesto: noin 2,5 tuntia / Hinta 65 € henkilö.
Sisältää: oppaan palvelut, kuljetukset, varusteet

Min. 4 hlöä