Tunturimökki

Koe Tunturimökkiemme tilavuus ja viihtyisyys. Tunturimökit ovat valmistuneet syksyllä 2007 ja ne sijaitsevat aivan hotellin vieressä.

Tunturimökit ovat kaksikerroksisia paritaloja. Alakerran olohuoneessa on takka, sohva, nojatuolit, taulutelevisio ja DVD-soitin. Keittiö on täysin varusteltu - liesi/uuni, astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin, astiasto ja ruokapöytä kuudelle. Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, sauna, suihku/wc sekä kuivauskaappi ulkoiluvarusteille. Mökissä on hiustenkuivaaja. Mökin edustalla olevaan lukolliseen ulkovarastoon voit jättää sukset ja pulkat silloin kun ne eivät ole käytössä.

Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta (molemmissa kaksi erillistä vuodetta), pieni aula sekä suihku/wc.

Tunturimökkiin voi majoittua jopa 8 henkilöä, koska olohuoneen vuodesohvasta saa lisävuoteet kahdelle hengelle. Osassa mökeistä on lisäksi väliovi, jolla kaksi huoneistoa voi yhdistää suureksi, 6 makuuhuoneen mökiksi.

Hotellilla voi käydä nauttimassa aamupalan hintaan 13,-/hlö ja takkapuita saa hotellilta hintaan 9,-/eräpussi. Liinavaatteita ja pyyhkeitä voi käyttää lisähintaan 10,-/setti. Hotellin iltasauna ja uima-altaan käyttö sisältyvät myös hintaan.

Mökeissä on maksuton, langaton nettiyhteys.

Katso pohjapiirrokset (pdf):

Check-in on mökkeihin klo 16-22 ja check-out klo 8-12.