Toiveidesi majoitusvaihtoehto löytyy
Tunturi Iso-Syötteen huipulta


20 hotellihuoneestamme useimmista avautuu näkymä ympäröiviin metsiin ja laaksoihin. Jotta viihtyisitte paremmin, olemme remontoineet kaikki huoneet syksyllä 2009. Rentoudu ja nauti myös sauna- ja uima-allasosastollamme.

10 Aurora-sviittiä. Kaksikerroksisia Aurora sviittejä on 10 kpl ja niissä voi majoittua nelihenkinen perhekin. Aurora-sviitin yläkerrassa on parivuode oleskelutiloineen ja parvekkeella oma ulkoporeamme! Lisäksi sviitin alakerrassa on vuodesohva 1-2 lapselle ja sauna, sekä molemmissa kerroksissa tv ja wc/suihku.

Kotkanpesä-sviitti. Hotellin yhteydessä sijaitseva, jopa maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi tituleerattu sviitti on rakennettu vanhan kelon ympärille kahteen kerrokseen. Sviitin alakerrassa on oleskelutila, josta löytyy takka, tv, maisemaikkunallinen sauna ja wc/suihku. Yläoksistossa odottaa pehmeä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen. Yläkerrasta löytyy myös tilava ikkunallinen poreallas kahdelle tähtitaivaineen sekä suihku/wc.

 
20 Tunturimajaa on rakennettu perinteisellä suomalaisella tyylillä suurista kelohongista. Majat sijaitsevat lumen peittämässä maisemassa Tunturikylässä, lyhyen kävelymatkan (300m)päässä hotellilta ja rinteistä.

16 nykyaikaista, tilavaa ja ylellistä Tunturimökkiä (3 makuuhuonetta) ovat sopivia suuremmillekin perheille, ystäväporukoille ja ryhmille.
Kauniit tunturimaisemat avautuvat mökkien ikkunoista, vain muutaman metrin päässä rinteistä, hiihtoladusta ja hotellista. Myös uusi perhepulkkamäki on mökkien läheisyydessä.

Hotellissa ja mökeissä on langaton, maksuton nettiyhteys. Yhteys on suojaamaton ja vapaasti kaikkien käytettävissä - jos yhteys on riittämätön, omaa kannettavaa voi käyttää myös hotellin aulassa. Aulatiloissa on lisäksi asiakaspääte, jonka käytöstä perimme pienen korvauksen (1 €/15 min). 

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valitse majoituksesi ja koe ikimuistoinen loma! Tervetuloa! 

Voit varata nyt huoneesi tai mökkisi myös netistä. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja tee varauksesi heti.

 

VARAA NYT