Kaiken huipulla

Voit majoittua hotellissa tai korkeatasoisissa huoneistoissa Iso-Syötteen huipuilla.

Voit kokea oikean lumiloman kohteessamme. Tykkypuut, puuterilumi...

Voit mennä safarille...
Kaikki ohjelmapalvelut - moottorikelkkasafarit, porotilavierailut, huskysafarit, lumikenkäretket, pilkkiretket, erämaailtamat ja ryhmäohjelmat - voi ostaa suoraan hotellilta. 

 

Laskettelu

Moni yllättyy iloisesti saapuessaan ensi kertaa Iso-Syötteen rinteisiin. Huippukalustolla päivittäin hoidetut monipuoliset rinteet ovat saaneet kiitosta laskettelijoilta ja lautailijoilta ulkomaita myöten. Täällä voit laskea tuulelta suojassa profiililtaan hyvissä rinteissä, eivätkä kantit kolise kiviin. Rinteisiin pääsee suoraan hotellin takaovesta!

Faktoja   
Rinteitä 18 Reilejä Kyllä
Korkeusero 192 m Rinnekahviloita 2
Pisin rinne 1200 m Hiihtokoulu Kyllä
Hissejä 8
Vuokraamo Kyllä
Valaistuja rinteitä 7 Karavaanialue Kyllä
Lasten rinteitä 4
Lasten leikkihuone Kyllä
Lumilauta Parkki Kyllä Pulkkamäki Kyllä
Halfpipe tai quarterpipe Ei
   
Korneri Kyllä Maastohiihtolatuja 120 km
Boxeja Kyllä Valaistuja latuja 23 km

 

Maastohiihto

Syöte on maastohiihdon valtakunta ja retkeilijän paratiisi. Syötteellä on silmiähivelevän kauniit maisemat, laaja latuverkosto ja hoidetut hiihtourat, joita pitkin pääsee hiihtelemään niin tunturialueella kuin kansallispuistossakin. Alueella on niin valaistuja latuja kuntohiihtäjälle kuin erämaisempaa reittiä retkeilijälle yhteensä yli 120 km. Reittien varsilla on lukuisia päivätupia, laavuja ja kotia levähdyshetkiä varten.

Katso myös : www.syote.fi

 

 

Mielenkiintoisia kohteita

Rovaniemi ja Joulupukin Pajakylä

Toinen viikko-ohjelmamme retkikohde on Rovaniemi. Tässä Lapin pääkaupungissa voi käydä esim. Arktikum-museossa, jossa kerrotaan Napapiirin alueen historiasta, kulttuurista ja luonnosta. Maantieteellisellä Napapiirillä voi vierailla Joulupukin Pajakylässä ja tavata vaikka Joulupukin tonttuineen ja poroineen. Pajakylässä on myös runsaasti matkamuisto-, lahja-, lelu- ja käsityömyymälöitä

.

Ranuan Eläinpuisto

Eläinpuistossa on noin 50 villieläinlajia ja 200 eläinyksilöä, sekä kesäaikana myös kotieläinpuisto. Puisto on auki ympäri vuoden, ja sinne on matkaa Iso-Syötteeltä n. 70 km.  Sisäänpääsymaksu on noin 14 euroa. 


Jalavan Kauppa

Taivalkoskella (35 km Iso-Syötteeltä) voit vierailla vanhassa museokaupassa, Jalavan Kaupassa, joka on perustettu vuonna 1883 ja on toiminnassa edelleen. Jalavan Kauppa sijaitsee aivan kylän keskustassa, historiallisessa rakennuksessa, johon sisään astuessasi koet ajautuvasi ajassa taakse päin. Voit tehdä kaupassa ostoksia, nauttia kahvilassa talon omia leivonnaisia tai katsella monia vanhoja esineitä, valokuvia ja vanhoja huonekaluja.  Tervetuloa!

Pentik-mäki

Kulttuurikeskus Pentik-mäki on tunnettu kulttuuri- ja ostosmatkailukohde Posion keskustassa. Pentik-mäellä voi samalla kertaa tutustua keramiikan ja muotoilun kokoelmiin sekä tehdä ostoksia Pentikin kattavasta sisustustuotevalikoimasta.

Katariina Kuukasjärven taidetta

Hotelli Iso-Syötteen aulassa, huoneissa ja mökeissä voi tutustua hotellilla työskentelevän Katariina Kuukasjärven akvarelli-, akrlyyli- ja öljymaalauksiin. Hotellin vastaanotosta voi ostaa maalauksia ja taideprinttejä myös omaksi.

Paintings poro